Milli Şehit Kaymakam Kemal Bey İlkokulu

Vizyon: Okulumuzun Vizyonu Türkiye’nin ihtiyacı olan nitelikli, çağdaş, demokratik, laik ve gözünü Mustafa Kemal ATATÜRK’ün muasır medeniyetleri yakalama hedefine dikmiş bireyler yetiştirmek.

Misyon: Okulumuzun Misyonu Biz KAYMAKAM KEMALBEY İLK OKULU olarak, Ülkemiz kanunlarına bağlı,kendi mevzuatına uygun,bulunduğu çevre şartlarına uygun olarak çalışan bir kurum olmak zorunluluğunu göz ardı etmeden; 1. Milli eğitimin temel esasları çerçevesinde Atatürkçü düşünce ve ilkelerine bağlı kalarak Eğitim- Öğretimimizi en üst düzeye çıkartmak. 2. Ulaşım araçları, bilişim teknolojileri, kültürel, ekonomik ve sosyal etkinliklerin gelişmesi ve insanlığın hizmetine sunulması sonucu küçük bir yerleşim alanı haline gelen dünyada yaşadığının farkında olmak, geçmişini bilen geleceğe güvenle bakan iyilik güzellikte yarışan bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:30 / 12:00 13:00 / 14:40
Isınma: KALOLİFER / DOĞALGAZ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kaymakamkemalbeyilkokulu.meb.k12.tr

Adres - kaymakam kemalbey mahallesi Onur Caddesi Boğazlıyan / YOZGAT

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - Kaymakam Kemal Bey Mahallesi Onur Caddesi Boğazlıyan/YOZGAT

Adres - kaymakam kemalbey mahallesi Onur Caddesi Boğazlıyan / YOZGAT

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Yozgat İline 90 KM. Boğazlıyan İlçesine 0 KM.